Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit

Karma ja tulevaisuus

Tervetuloa tiedolliseen ja henkiseen syväsukellukseen ensin oman karttasi ja sen jälkeen muiden karttojen pyhään geometriaan aspektien (planeettojen väliset kulmat) ja transiittien (planeettaohitukset) välityksellä.

Opiskeltuasi ja omaksuttuasi ensin Astrologisen peruskurssin 1 ja 2 osan tiedot: astrologisen eläinradan merkit, huoneet ja planeettasymbolit kurssit niin olet valmis rakentelemaan näiden tekijöiden välisiä lukemattomia yhteyksiä ymmärrettävään ja itsetuntemustasi vahvistavaan muotoon.

Astrologian peruskurssi osa 3 koostuu kahdesta osasta: aspektit ja transiitit

Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit

Osa 3


Mitä aspektit tarkoittavat kartallasi?

Kun katsot astrologista karttaasi, näet planeetat sijoittuneina merkkeihin ja huoneisiin. Sen lisäksi kartan keskellä on planeettoja yhdistäviä erivärisiä viivoja, jotka osoittavat niiden keskinäisiä yhteyksiä eli aspekteja. Aspektit kuvaavat persoonallisuutemme monimuotoisuutta, erityiskykyjämme yhdistää erilaisia sisäisiä valmiuksia keskenään.

Mitä transiitit tarkoittavat kartallasi?

Transiiteista puhuttaessa tarkoitetaan tilannetta, kun joku planeetta tietyllä hetkellä osuu samaan astelukuun ja muodostaa kulminaation jonkun syntymäkarttasi tekijän kanssa. Transiiteista puhuttaessa siis tutkitaan planeettojen nykyistä liikettä suhteessa syntymäkartan kiinteisiin ja paikallaan pysyviin tekijöihin. Jokaisella transiittia tekevällä planeetalla on omanlaisensa vaikutus siihen syntymäkarttasi tekijään, johon se tietyllä hetkellä osuu. Transiittien avulla tutkitaan siis aikaa - tätä hetkeä ja tulevaisuutta.

Nyt se todellinen oman astrologisen kartanluku vasta alkaa ja lautasellasi on elefantti Astrologian verkkokurssin 3 osassa

Aloitatpa hännästä tai kärsästä, niin syömiseen tulee varata aikaa ja kärsivällisyyttä. Helppoa reittiä ei yksinkertaisesti ole olemassa, vaikka oppiminen itsessään on suhteellisen yksinkertaisen geometrian oivaltamista.

Tämän osion aluksi tarvitset vain planeettatekijät ja niiden väliset kulmat. Unohda hetkeksi kokonaan planeetat merkeissä ja huoneissa. Niillä tiedoilla ei tässä alkuvaiheessa ole mitään käyttöä. Heittäydy elefanttisi kimppuun katsomalla kaksi ensimmäistä videota yrittämättä oppia tai ymmärtää yhtään mitään. Voit halutessasi seurata samalla omaa astrologista karttaasi ja saada siitä muutaman orastavan oivalluksen. Se on loistava alku. Todellinen oppiminen alkaa ensimmäisestä live taltioinnista, jossa teemme selvää karttasi aspekteista yksi kerrallaan ja pääset yllättymään erityisistä lahjakkuuksistasi uudelleen ja uudelleen live-lähetysten edetessä.

Kaksi ensimmäistä videota katsottuasi voit lueskella myös kirjallista materiaalia. Sieltäkin saattaa tulla muutamia uusia oivalluksia ensin aspekteista ja sitten aikanaan myös transiiteista. Aspektit kannattaa kuitenkin pyrkiä sisäistämään mahdollisimman hyvin ennen transiittien kimppuun hyökkäämistä. Toivotan Sinulle hyvää matkaa tässä vaiheessa. Tavataan alkuun päästyäsi tuolla livetallenteiden puolella. Vasta silloin pääsemme kunnolla kiinni itse tekemiseen.

59€

Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit

Tervetuloa kurssin kolmanteen osioon!

Opiskeltuasi ja omaksuttuasi ensin Astrologisen peruskurssin 1 ja 2 osan tiedot: astrologisen eläinradan merkit, huoneet ja planeettasymbolit kurssit, niin olet valmis rakentelemaan kurssin 3 osassa näiden tekijöiden välisiä lukemattomia yhteyksiä ymmärrettävään ja itsetuntemustasi vahvistavaan muotoon.

Tervetuloa tiedolliseen ja henkiseen syväsukellukseen ensin oman karttaasi kanssa ja sen jälkeen muiden karttojen pyhään geometriaan aspektien (planeettojen väliset kulmat) ja transiittien (planeettaohitukset) välityksellä.