Astrologian Peruskurssi

Haluatko oppia tulkitsemaan astrologista karttaasi ja etenkin astrologista aikaasi? Olet oikeassa paikassa!

Seppo Tanhua

Astrologia on yksi itsetuntemusta ja itseluottamusta luonnollisemmin kohottava menetelmä, jonka opiskelu osoittautuu yllättävän helpoksi ja miellyttäväksi omaan tahtiin katsottavissa olevien kurssivideoiden ja kirjallisen tukimateriaalin avulla.

Astro Akatemian kurssien pääkouluttajana toimii astrologi Seppo Tanhua. Tämän lisäksi Akatemiasta löytyy myös muiden astrologien kursseja, joiden kautta pääset tutustumaan heidän opetusmenetelmiinsä.


Astrologian Peruskurssi koostuu kahdesta osasta:

Ilmainen
Astrologian Peruskurssi, osa 1

Osa 1

Astrologian Peruskurssi, osa 2

Osa 2

Tervetuloa kurssin ensimmäiseen osioon veloituksetta!


Verkkokurssi koostuu astrologian perus- ja jatkokurssien livetallenteista, minivideoista, livewebinaareista ja kirjallisesta livekursseilla käytetystä kurssimateriaalista. Kurssi lähtee liikkeelle astrologian perusteista ja etenee valmisteilla olevassa kolmannessa osassa aina planeettojen välisiin aspekteihin ja aikaa tutkiviin transiitteihin eli planeettaohituksiin saakka.Katso lisää videolta!

Kurssi sisältää n. 8h luentomuotoista videomateriaalia, jota katsotaan omaa karttaa seuraten ja kurssimateriaalin tehtävävihkoa täyttäen.

Kurssilla voi edetä täysin omaan tahtiinsa, mutta astrologian oivaltamisen kannalta määrätyssä järjestyksessä. Kurssi on syväluotaava matka sisimpääsi ja oman kasvuprosessisi ymmärtämiseen.

Astrologian opiskelu alkaa oman kartan laatimisella ja sitä kautta jo alustavasti itseesi tutustumalla. Kartan piirtäminen on helppoa, koska se tapahtuu kopioimalla, ilman mitään vaikeita laskutoimituksia. Karttaa laatiessasi tulet helpolla tavalla tutuksi karttasi tekijöiden kanssa ja pystyt arvioimaan, kuinka kiinnostunut olet syventämään oivalluksiasi kurssin maksullisen jatko-osion avulla.


Tutustu kurssin 2 osaan alla olevasta videosta

Astrologian Peruskurssi osa 2 pitää sisällään

Kaikki videot

Astrologia: merkit ja huoneet, Astrokurssi: planeettasymbolit, kartan akselit, kaikki nousumerkit.

Astrologiset merkit ja huoneet

Miten aurinkokuntamme planeetat sijoittuvat eri huoneisiin?

Merkkien elementit ja laadut

Tuli, Maa, Ilma, Vesi, Johtava, kiinteä, muuttuva.

Polariteetti

Yang ja Yin - Miten ihminen suuntautuu tässä elämässä?

Merkkien ominaisuuksia

Horoskooppimerkkien laajat luonnehdinnat.

Planeettaenergiat Hermeettisen filosofian pohjalta

Opi planeetoille tuhansia vuosia sitten vakiintunut merkitsemistapa.

Planeetat ja niiden symboliikka

Jokaisella kartan tekijällä on oma toimintatapansa sekä oma symboliikkansa.

Kartan akselit

Astrologisen kartan akselit käytännön elämässä.

Nousumerkki

Astrologisen karttasi yksittäinen tärkein tekijä.

ILMAINEN KOKEILU

Astrologian verkkokurssi osa 1

Astrologinen syntymäkartta

Jokaiselle meistä muodostuu syntymämme hetkellä ns. kartta, joka on kuin pysäytetty kuva aurinkokuntamme planeettojen sijainneista ja keskinäisistä suhteista juuri tuolla kyseisellä hetkellä (on siellä muutakin kuin planeetat).

Tämä kartta sisältää hurjasti informaatiota luonteestamme, vahvuuksistamme ja haasteistamme. Eli astrologia onkin paljon paljon enemmän kuin vain yksi tekijä, ja tätä monipuolisuutta tutkin kertoessani tulkinnoissani Sinusta Sinulle.

Astrologinen syntymäkartta on loputtomien mahdollisuuksien aarreaitta, josta riittää ammennettavaa lapsuudesta aina elämän viimeisille metreille saakka. Kurssin 1. osa opettaa sinut piirtämään astrologisen karttasi.

Tervetuloa kurssin ensimmäiseen osioon veloituksetta.

59€

Astrologian verkkokurssi osa 2

Tervetuloa kurssin toiseen osioon!

Jos olet jo suorittanut kurssin ensimmäisen osion, olet valmis siirtymään jatko-osaan.

Oman kartan laadittuasi olet valmis aloittamaan tositoimet varsinaisten kurssivideoiden avulla.

Verkkokurssiin sisältyy live-zoomien muodossa tapahtuva perehdyttäminen astrologian perusteisiin noin kahden viikon välein. Zoom-videot jäävät kurssisivulle myöhemmin mukaan tulevien kurssilaisten katsottaviksi.

59€

Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit

Tervetuloa kurssin kolmanteen osioon!

Opiskeltuasi ja omaksuttuasi ensin Astrologisen peruskurssin 1 ja 2 osan tiedot: astrologisen eläinradan merkit, huoneet ja planeettasymbolit kurssit, niin olet valmis rakentelemaan kurssin 3 osassa näiden tekijöiden välisiä lukemattomia yhteyksiä ymmärrettävään ja itsetuntemustasi vahvistavaan muotoon.

Tervetuloa tiedolliseen ja henkiseen syväsukellukseen ensin oman karttaasi kanssa ja sen jälkeen muiden karttojen pyhään geometriaan aspektien (planeettojen väliset kulmat) ja transiittien (planeettaohitukset) välityksellä.

Asiakaspalvelu Astrofy Oy Puhelin: 010 420 2333 Avoinna: Ma-Pe klo 10-16 Email: info@astro.fi

© Astrofy Oy - Tämä vuosi     Tietosuojaseloste