Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut

Tutustu Tarot verkkokurssiin Paratiisin Puut

Aloita ILMAISEKSI Tarot verkkokurssi - osa1: Lantit

Tämä kurssi antaa sinulle työkalun elämänhallintaan, kasvuun, syvyyteen ja ymmärrykseen, Tarotin muodossa. Tarot rakentuu Kabbalan Elämänpuun pohjalle. Elämänpuu on pohjimmiltaan hermeettinen filosofia jäsentyneenä kuvalliseen muotoon ja se kuvaa ihmisen roolia henkisen ja fyysisen maailman välisenä linkkinä.

Elämänpuun risteyskohdat ja niiden väliset kanavat ovat salaisuuksia ”arcanumeja”. Arcanumit ovat alitajunnan kieltä puhuvia symboleita ja Tarot-kortit toimivat tulkkina tähän maailmaan. Korttien kautta jokainen ”arcanum”, salaisuus, kertoo sinulle juuri niin paljon kuin sillä hetkellä olet valmis kysymään.

Elämänpuu on elävä ja siksi sitä on vaikea ymmärtää pelkällä ajattelulla. Se on inspiratiivinen, intuitiivinen kokonaisuus, jota opimme tällä kurssilla katsomaan meditatiivisesti.

Kun me meditoimme Tarotin symbolien ääressä, ne puhuttelevat meissä kaikkia voimiamme, ei vain ajattelua. Heräämme tunteisiimme, tahtoomme, mielikuvitukseemme, avaten suhteen itseemme.

Kaikki Tarotin salaisuudet kertovat jostakin oman kasvusi vaiheesta, tarpeesta, kerroksesta. Jokainen syventyminen näihin ”avoimiin salaisuuksiin” vie Sinut lähemmäksi itseäsi, omaa voimaasi ja muistuttaa sinua siitä mitä olet tullut tänne maailmaan tekemään. Jokainen meditaatio rakentaa yhteyttä Korkeampaan Minuuteesi.

Ensimmäisessä neljässä kurssiosiossa käsitellään Tarotin numerokortit maittain alkemiallisessa järjestyksessä ja tutustutaan henkiseen alkemiaa. Alkemiallinen järjestys ja sen merkitys sisäiselle kasvulle on tässä oivallusten kasvupohjana.

Lue lisää

Verkkokurssin osiot:

”Oikotie Hovin Salaisuuksiin”

“Penni ajatuksistasi…” Entäs alle kaksi euroa salaisuudesta? Me olemme porukalla tehneet jo kaksi vuotta töitä näiden salaisuuksien avaamiseksi kaikille ystävillemme. Ajattelimme, että näin laaja ja upea kurssi on sen arvoinen: 78 salaisuutta, 78 euroa.

Jos kuitenkin esittelyjakson jälkeen olet valmis koko matkaan hermeettisellä polulla, Sinut vihitään Hovikorttien salaisuuksiin erityisenä ystävänä puoli-ilmaiseksi.

Kun ostat koko kurssin kerralla, saat sen siis hintaan

62€! Norm. 78€

ILMAINEN KOKEILU

Elämänpuun salaisuudet 1: Lantit

Henkinen alkemia sisältää neljä vaihetta, jotka vastaavat Tarotin neljää eri maailmaa. Maaelementin Lantit ovat aina valmistavia, kehittäviä viestejä. Ne kehottavat aina löytämään oman lahjakkuutesi todellisen voiman…

Ensimmäinen kurssi valmistaa Sinussa edellytyksiä ymmärtää omia mahdollisuuksiasi ja opettaa Sinulle Elämänpuun ensimmäiset salaisuudet:

Mitkä ovat elämäsi neljä maailmaa, mitä ne tarkoittavat, miten kasvu valoon tapahtuu.

10€

Elämänpuun salaisuudet 2: Maljat

Maljat täyttyvät valolla, kirkkaat vedet ovat ylitsevuotavia… Maljat kuvaavat valaistumista, täyttymistä henkisen maailman valolla ja rakkaudella. Tämä valo ja rakkaus vaatii kuitenkin omien tunteiden ymmärtämistä…

Opimme, että kaikilla maailmoilla on omat Elämänpuunsa. Opimme, että koko Elämänpuu on valtava kuva tasapainosta.

Tutustumme Elämänpuun takaa kuultavaan Tiedon puuhun, chakroihimme, kolmesti kirkastettaviin…

10€

Elämänpuun salaisuudet 3: Miekat

Kun sisäiset vetemme ovat kirkastuneet, ei maailmamme muoto ole enää omamme. Miekat kuvaavat tiedostamista, uudelleen muotoilua, päätöksiä. Maailma jossa kirkkaat sisäiset vetemme virtaavat, tarvitsee puhdistuksen…

”Kolminkertaisen ristin” merkitys: se paljastaa ”salaiset arcanumit”, me opimme tiedostamisen ja ymmärryksen tasapainomysteerit.

Nämä hermeettisen filosofian avaimet ohjaavat parempia valintojamme, elämämme siivoamista…

10€

Elämänpuun salaisuudet 4: Sauvat

Sauvojen maailmassa yhdymme kosmoksen tahtoon. Meidän ”moraalinen mielikuvituksemme” herää ja alamme ymmärtää kokonaisuutta välittömän tiedon kautta. Alamme tehdä oikeita asioita, oikeilla motiiveilla…

Millä tavalla kaikki Tarotin arkkityyppiset symbolit yhdistyvät astrologisiin voimiin, kosmoksen laatuihin? Millainen kuva Minä olen kosmoksesta?

Ymmärrän: ”Hermeettinen polku” on loputtoman oppimisen tie, tie vapauteen…

25€

Elämänpuun salaisuudet 5: Hovikortit

Hovikortit esittelevät, miten Elämänpuun takaa kuultavan Tiedon puun avulla löydetyt salatut arcanumit liittyvät hovikortteihin, tasapainon ja saavutetun voiman arkkityyppeihin.

Elämänpuu on pohjimmiltaan moninkertainen vaaka, joka kuvaa erilaisten tasapainoisten tilojen tavoittelua ja saavuttamista.

32€

Elämänpuun salaisuudet 6: Suuri Arcana

Suuri Arcana on täynnä elämää. Se on liikettä, yhdistymistä, verkosto. Suuri Arcana on Pienen Arcanan salaisuudet yhdistävien kanavien verkko, se missä Elämänpuu saa Elämän. Jos Pieni Arcana ei avaudu, jos se jää abstraktiksi, Suuri Arcana rakentaa arvoituksesta elävän, yhtä syvän ja loputtoman kuin elämä itse. Suuri Arcana on Ihmiskunnan Suuri Tarina, Suuri Työ. Sinä olet osa sitä.

Jokainen Suuri Salaisuus vie Sinut elämäsi suurien kysymysten äärelle. Jokainen niistä on kuin uni tai taru, joka herättää Sinussa elävän arkkityypin, myyttisen sankarin. Jokainen tällainen tarina on osa ihmiskunnan tarinaa, poistumista alkuperäisestä paratiisillisesta olotilasta ja paluuta henkisen maailman luojaksi, vapaana henkisenä olentona.

”Oikotie Hovin Salaisuuksiin”

“Penni ajatuksistasi…” Entäs alle kaksi euroa salaisuudesta? Me olemme porukalla tehneet jo kaksi vuotta töitä näiden salaisuuksien avaamiseksi kaikille ystävillemme. Ajattelimme, että näin laaja ja upea kurssi on sen arvoinen: 78 salaisuutta, 78 euroa.

Jos kuitenkin esittelyjakson jälkeen olet valmis koko matkaan hermeettisellä polulla, Sinut vihitään Hovikorttien salaisuuksiin erityisenä ystävänä puoli-ilmaiseksi.

Kun ostat koko kurssin kerralla, saat sen siis hintaan

62€! Norm. 78€