Karma-astrologian alkeet

Maailman eri kulttuureissa ja uskonnoissa on ollut tuhansia vuosia ajatus siitä, että sielu jatkaa elämää ihmisen fyysisen kuoleman jälkeen. Nyt tähän samaan ajattelun on herännyt myös läntinen maailma vahvasti mukaan.

Karma astrologit

Anne Sundell ja Johanna Vilén ovat molemmat tutkineet karma-astrologian hyötyjä omassa astrologisessa työssään sekä elämässään ja haluavat tällä kurssilla tutustuttaa sinut erilaisiin karma-astrologisiin menetelmiin.

Anne Sundell on valtiotieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja kirjailija, jolla on kansainvälinen astrologinen koulutus. Anne toimii Suomen ammattiastrologien ry:n puheenjohtajana. Johanna Vilen on kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja astrologi ja hän toimii Ammattiastrologien r.y:n hallituksessa.

Mitä karma sitten oikein tarkoittaa?

Karmallinen ajattelu lähtee siitä liikkeelle, että ihmisellä on sielu joka vaeltaa ajasta ikuisuuteen oppiakseen itsestään lisää, kasvaakseen ja yhtyäkseen lopulta äärettömään valoon.

Sielu käy maanpäällä hakemassa kerta toisensa jälkeen kokemuksia ja oppitunteja, kunnes se on viimein valmis yhdistymään omaan henkiseen korkeimpaan minäänsä eli maailmankaikkeuden valtavaan yhteen suureen tietoisuuteen.

Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta osasta:

Ilmainen
Karma-astrologian alkeet osa 1

Osa 1

Karma-astrologian alkeet osa 2

Osa 2

Tervetuloa kurssin ensimmäiseen osioon veloituksetta!

Karma ajattelu on ollut luonnollinen osa vuosituhansia itämaista astrologiaa

Länsimaisessa astrologiassa karma tekniikat ovat suhteellisen nuoria vielä ja niitä kehitettiin voimakkaasti 1900-luvulta lähtien psykologisen astrologian isännän Bruno Huberin johdolla Sveitsin Astrological Psychology Instituteissa. Myös psykiatri Carl Jung oli erityisen kiinnostunut karma ajatuksesta ja löydämme hänen kirjoituksista useampia viitteitä karmaan. Astrologiassa tämä ajatus kuulu henkisen astrologian suuntauksen pariin, ja sen tulkinnalliset metodit käytetään laajentamalla näkemystä kartan tekijöistä mahdollisiin entisiin elämiin. Myös psykoterapeutti, psykologi ja esoteerikko Thorwald Dethlefsen on ollut regression ja reinkarnaatioterapian edelläkävijä. Dethlefsen havainnollisti potilaskokeidensa avulla, että sielut syntyivät aina uudestaan ja uudestaan tietoisuudentasolla, jonka juuret heillä oli edellisestä tai edellisistä inkarnaatioista.

Karma-ajattelu sekä astrologia ovat nyt kovassa nousussa läntisessä maailmassa

”Karma-astrologian alkeet verkkokurssi” kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä. Karma-astrologia ja psykologinen astrologia ovat edenneet käsi kädessä kehityksessä. Karmakartan voikin yhtä hyvin nähdä psykologisena karttana, joka heijastaa henkilön psykologista taustaa oli sitten kyse karmallisesta, perinnöllisestä tai geenien kautta tulevista muistoista.

Karma-astrologiassa tutkimme syntymäkartan teemoja syvemmällä ja laajemmalla näkökulmalla. Haluamme ymmärtää mihin suuntaan olemme tällä hetkellä menossa, mikä on elämämme tarkoitus tai miten voisimme edistää omaa kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Karma-astrologiassa tutkitaan elämänkuvaa sekä kehityksen teemoja tämän hetken lisäksi sen perusteella miten edellisten elämien kokemukset sekä ympäristöt ovat muokanneet meitä.

Meillä kaikilla on mukana lahjoja ja sisäistettyä tietoa mitä voimme hyödyntää matkallamme. Kun tutkimme astrologista karttaa karma menetelmien avulla, pääsemme nopeammin ja syvemmin jyvälle siitä, kuinka voisiimme toimia. Karma ei ole koskaan rangaistus, vaan mahdollistaa kehityksemme ja ominaisuuksiemme jalostamisen uudelle tasolle elämässämme. Se voi auttaa sinua ymmärtämään tapahtumia ja ihmissuhteita elämässäsi paremmin. Se voi myös auttaa sinua löytämään omat voimavarasi syntymäkarttasi avulla.

Tervetuloa tutustumaan karma astrologian pariin verkkokurssimme kautta.

ILMAINEN KOKEILU

Karma-astrologian alkeet osa 1

Tämä kurssi osio sisältää:

Jokaisella merkillä on oma luonne ja tehtävä, tiedätkö omasi?

Astrologiset merkit ja niiden karmallinen läksy

Samalla kun karmaa on tutkittu astrologisesta näkökulmasta on muodostunut näkemyksiä erilaisista yksityiskohtaisemmista karmallisista tehtävistä, joita sielulla voi olla, ja tällä tavalla erityyppisiä karmateemoja on voitu myös ryhmitellä ja yhdistää astrologisiin tekijöihin.

Kaikilla eläinradan merkillä on omat karmalliset lahjat ja haasteet. Toistuvat teemat merkeissä syntymäkartalla voivat näin osoittaa, että kartalla on vahvasti läsnä erityinen karmaperintö. Tutkimalla tuhansia karttoja karma-astrologit ovat pystyneet tunnistamaan erilaisia aiheita, joista voi näissä olla kysymys.

Tervetuloa mukaan tähän ensimmäinen osioon karma-astrologian kurssista joka saat ilmaiseksi!

49€

Karma-astrologian alkeet osa 2

Jos olet jo suorittanut kurssin ensimmäisen osion, olet valmis siirtymään jatko-osaan.

Tämä kurssi osio sisältää:

Henkilökohtaiset planeetat
Henkilökohtaiset planeetat kuvaavat jokaisessa meissä olevia erilaisia ominaisuuksia.

Sosiaaliset sekä kosmiset planeetat
Sosiaaliset sekä kosmiset planeetat avaavat kartan laajempia vuosirenkaita.

Nousumerkki ja kartan akselit
Nousevamerkki ja kartan akselit muodostavat rungon koko kartalle.

Kartan huoneet
Kartan huoneet ovat ympäristö, jossa planeetat pääsevät ilmentämään itseään.

Perääntyvät planeetat
Millaisia ominaisuuksia perääntyvillä planeetoilla on?

Kuunsolmut
Kuunnoususolmu sekä Kuunlaskusolmu toimivat kompasseina elämäntehtävää etsiessä.

”Karma-astrologian alkeet verkkokurssi” kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä.

Karma-astrologiassa tutkimme syntymäkartan teemoja syvemmällä ja laajemmalla näkökulmalla. Haluamme ymmärtää mihin suuntaan olemme tällä hetkellä menossa, mikä on elämämme tarkoitus tai miten voisimme edistää omaa kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Karma-astrologiassa tutkitaan elämänkuvaa sekä kehityksen teemoja tämän hetken lisäksi sen perusteella miten edellisten elämien kokemukset sekä ympäristöt ovat muokanneet meitä.