ALOITA KURSSI ILMAISEKSI

Astrologian Peruskurssi

Verkkokurssi koostuu Astrologian perus- ja jatkokurssien livetallenteista, minivideoista, livewebinaareista ja kirjallisesta livekursseilla käytetystä kurssimateriaalista.

Astrologia verkkokurssi lähtee liikkeelle astrologian perusteista ja etenee aina planeettojen välisiin aspekteihin ja aikaa tutkiviin transiitteihin eli planeettaohituksiin saakka.

Kurssi sisältää 2 osaa. 1 osa on ILMAINEN. Käytyäsi 1 osan voit päättää haluatko jatkaa astrologian opiskelua syventävän 2 osan parissa 59€.

Tutustu lisää ja tilaa
ILMAINEN KOKEILU

Astrologian verkkokurssi osa 1

Astrologinen syntymäkartta

Jokaiselle meistä muodostuu syntymämme hetkellä ns. kartta, joka on kuin pysäytetty kuva aurinkokuntamme planeettojen sijainneista ja keskinäisistä suhteista juuri tuolla kyseisellä hetkellä (on siellä muutakin kuin planeetat).

Tämä kartta sisältää hurjasti informaatiota luonteestamme, vahvuuksistamme ja haasteistamme. Eli astrologia onkin paljon paljon enemmän kuin vain yksi tekijä, ja tätä monipuolisuutta tutkin kertoessani tulkinnoissani Sinusta Sinulle.

Astrologinen syntymäkartta on loputtomien mahdollisuuksien aarreaitta, josta riittää ammennettavaa lapsuudesta aina elämän viimeisille metreille saakka. Kurssin 1. osa opettaa sinut piirtämään astrologisen karttasi.

Tervetuloa kurssin ensimmäiseen osioon veloituksetta.

59€

Astrologian verkkokurssi osa 2

Tervetuloa kurssin toiseen osioon!

Jos olet jo suorittanut kurssin ensimmäisen osion, olet valmis siirtymään jatko-osaan.

Oman kartan laadittuasi olet valmis aloittamaan tositoimet varsinaisten kurssivideoiden avulla.

Verkkokurssiin sisältyy live-zoomien muodossa tapahtuva perehdyttäminen astrologian perusteisiin noin kahden viikon välein. Zoom-videot jäävät kurssisivulle myöhemmin mukaan tulevien kurssilaisten katsottaviksi.

59€

Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit

Tervetuloa kurssin kolmanteen osioon!

Opiskeltuasi ja omaksuttuasi ensin Astrologisen peruskurssin 1 ja 2 osan tiedot: astrologisen eläinradan merkit, huoneet ja planeettasymbolit kurssit, niin olet valmis rakentelemaan kurssin 3 osassa näiden tekijöiden välisiä lukemattomia yhteyksiä ymmärrettävään ja itsetuntemustasi vahvistavaan muotoon.

Tervetuloa tiedolliseen ja henkiseen syväsukellukseen ensin oman karttaasi kanssa ja sen jälkeen muiden karttojen pyhään geometriaan aspektien (planeettojen väliset kulmat) ja transiittien (planeettaohitukset) välityksellä.

Tutustu lisää ja tilaa
ILMAINEN KOKEILU

Elämänpuun salaisuudet 1: Lantit

Henkinen alkemia sisältää neljä vaihetta, jotka vastaavat Tarotin neljää eri maailmaa. Maaelementin Lantit ovat aina valmistavia, kehittäviä viestejä. Ne kehottavat aina löytämään oman lahjakkuutesi todellisen voiman…

Ensimmäinen kurssi valmistaa Sinussa edellytyksiä ymmärtää omia mahdollisuuksiasi ja opettaa Sinulle Elämänpuun ensimmäiset salaisuudet:

Mitkä ovat elämäsi neljä maailmaa, mitä ne tarkoittavat, miten kasvu valoon tapahtuu.

20€

Elämänpuun salaisuudet 2: Maljat

Maljat täyttyvät valolla, kirkkaat vedet ovat ylitsevuotavia… Maljat kuvaavat valaistumista, täyttymistä henkisen maailman valolla ja rakkaudella. Tämä valo ja rakkaus vaatii kuitenkin omien tunteiden ymmärtämistä…

Opimme, että kaikilla maailmoilla on omat Elämänpuunsa. Opimme, että koko Elämänpuu on valtava kuva tasapainosta.

Tutustumme Elämänpuun takaa kuultavaan Tiedon puuhun, chakroihimme, kolmesti kirkastettaviin…

20€

Elämänpuun salaisuudet 3: Miekat

Kun sisäiset vetemme ovat kirkastuneet, ei maailmamme muoto ole enää omamme. Miekat kuvaavat tiedostamista, uudelleen muotoilua, päätöksiä. Maailma jossa kirkkaat sisäiset vetemme virtaavat, tarvitsee puhdistuksen…

”Kolminkertaisen ristin” merkitys: se paljastaa ”salaiset arcanumit”, me opimme tiedostamisen ja ymmärryksen tasapainomysteerit.

Nämä hermeettisen filosofian avaimet ohjaavat parempia valintojamme, elämämme siivoamista…

20€

Elämänpuun salaisuudet 4: Sauvat

Sauvojen maailmassa yhdymme kosmoksen tahtoon. Meidän ”moraalinen mielikuvituksemme” herää ja alamme ymmärtää kokonaisuutta välittömän tiedon kautta. Alamme tehdä oikeita asioita, oikeilla motiiveilla…

Millä tavalla kaikki Tarotin arkkityyppiset symbolit yhdistyvät astrologisiin voimiin, kosmoksen laatuihin? Millainen kuva Minä olen kosmoksesta?

Ymmärrän: ”Hermeettinen polku” on loputtoman oppimisen tie, tie vapauteen…

25€

Elämänpuun salaisuudet 5: Hovikortit

Hovikortit esittelevät, miten Elämänpuun takaa kuultavan Tiedon puun avulla löydetyt salatut arcanumit liittyvät hovikortteihin, tasapainon ja saavutetun voiman arkkityyppeihin.

Elämänpuu on pohjimmiltaan moninkertainen vaaka, joka kuvaa erilaisten tasapainoisten tilojen tavoittelua ja saavuttamista.

32€

Elämänpuun salaisuudet 6: Suuri Arcana

Suuri Arcana on täynnä elämää. Se on liikettä, yhdistymistä, verkosto. Suuri Arcana on Pienen Arcanan salaisuudet yhdistävien kanavien verkko, se missä Elämänpuu saa Elämän. Jos Pieni Arcana ei avaudu, jos se jää abstraktiksi, Suuri Arcana rakentaa arvoituksesta elävän, yhtä syvän ja loputtoman kuin elämä itse. Suuri Arcana on Ihmiskunnan Suuri Tarina, Suuri Työ. Sinä olet osa sitä.

Jokainen Suuri Salaisuus vie Sinut elämäsi suurien kysymysten äärelle. Jokainen niistä on kuin uni tai taru, joka herättää Sinussa elävän arkkityypin, myyttisen sankarin. Jokainen tällainen tarina on osa ihmiskunnan tarinaa, poistumista alkuperäisestä paratiisillisesta olotilasta ja paluuta henkisen maailman luojaksi, vapaana henkisenä olentona.

ALOITA KURSSI ILMAISEKSI

Karma-astrologian alkeet

Karma-astrologian Alkeet on kurssi
joka auttaa sinua löytämään horoskoopistasi elämääsi syvemmän merkityksen/tarkoituksen. Tämä erillinen astrologinen opetus haara on kehitetty Euroopassa psykologisen astrologian ohella vahvasti 1900 luvulla, ja on nyt herättänyt kiinnostusta ympäri maailmaa.

Sen mukaan kun ihmiset ovat alkaneet kiinnostua sielun matkasta ja sen saavutetuista kokemuksista ja lahjoista ja miten niitä voi käyttää elämästä toiseen, karma-astrologian hyödyt itsetuntemuksen välineenä on avannut uusia mahdollisuuksia perehtyä tähän astrologisen kartan kautta.

Tämä 2 osainen kurssi ei vaadi sinulta mitään ennakkotietoa astrologiasta, pelkästään kiinnostusta tutkia omaa syntymäkarttasi kertomuksen juuri sinun edellisten elämien seikoista ja haasteista matkaan sisäisiin lahjoihin ja mahdollisuuksiin - mitkä tuot jo mukaasi tähän elämän.

Kurssi alkaa astrologisista merkistä käsiin, planeettoihin, huoneisiin ja kuunsolmuihin. Tällä tavalla se antaa sinulle kattavan kokonaiskuvan kartastasi karmallisiin tekijöihin. Tietojen soveltuminen käytännössä tapahtuu myös jokaisessa osassa videoina esimerkkikarttojen avulla.

Kurssi sisältää 2 osaa. 1 osa on ILMAINEN.
Käytyäsi 1 osan voit päättää haluatko jatkaa Karma-astrologian Alkeet verkkokurssin opiskelua 2 osan parissa 49€

Tutustu lisää ja tilaa
ILMAINEN KOKEILU

Karma-astrologian alkeet osa 1

Tämä kurssi osio sisältää:

Jokaisella merkillä on oma luonne ja tehtävä, tiedätkö omasi?

Astrologiset merkit ja niiden karmallinen läksy

Samalla kun karmaa on tutkittu astrologisesta näkökulmasta on muodostunut näkemyksiä erilaisista yksityiskohtaisemmista karmallisista tehtävistä, joita sielulla voi olla, ja tällä tavalla erityyppisiä karmateemoja on voitu myös ryhmitellä ja yhdistää astrologisiin tekijöihin.

Kaikilla eläinradan merkillä on omat karmalliset lahjat ja haasteet. Toistuvat teemat merkeissä syntymäkartalla voivat näin osoittaa, että kartalla on vahvasti läsnä erityinen karmaperintö. Tutkimalla tuhansia karttoja karma-astrologit ovat pystyneet tunnistamaan erilaisia aiheita, joista voi näissä olla kysymys.

Tervetuloa mukaan tähän ensimmäinen osioon karma-astrologian kurssista joka saat ilmaiseksi!

Tutustu lisää ja tilaa
49€

Karma-astrologian alkeet osa 2

Jos olet jo suorittanut kurssin ensimmäisen osion, olet valmis siirtymään jatko-osaan.

Tämä kurssi osio sisältää:

Henkilökohtaiset planeetat
Henkilökohtaiset planeetat kuvaavat jokaisessa meissä olevia erilaisia ominaisuuksia.

Sosiaaliset sekä kosmiset planeetat
Sosiaaliset sekä kosmiset planeetat avaavat kartan laajempia vuosirenkaita.

Nousumerkki ja kartan akselit
Nousevamerkki ja kartan akselit muodostavat rungon koko kartalle.

Kartan huoneet
Kartan huoneet ovat ympäristö, jossa planeetat pääsevät ilmentämään itseään.

Perääntyvät planeetat
Millaisia ominaisuuksia perääntyvillä planeetoilla on?

Kuunsolmut
Kuunnoususolmu sekä Kuunlaskusolmu toimivat kompasseina elämäntehtävää etsiessä.

”Karma-astrologian alkeet verkkokurssi” kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä.

Karma-astrologiassa tutkimme syntymäkartan teemoja syvemmällä ja laajemmalla näkökulmalla. Haluamme ymmärtää mihin suuntaan olemme tällä hetkellä menossa, mikä on elämämme tarkoitus tai miten voisimme edistää omaa kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Karma-astrologiassa tutkitaan elämänkuvaa sekä kehityksen teemoja tämän hetken lisäksi sen perusteella miten edellisten elämien kokemukset sekä ympäristöt ovat muokanneet meitä.

Tutustu lisää ja tilaa
ALOITA KURSSI ILMAISEKSI

Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut

Tarot on työkalu elämänhallintaan, kasvuun, syvyyteen ja ymmärrykseen. Hermeettinen filosofia jäsentyy kuvalliseen muotoon Kabbalan elämänpuussa. Tämän muodon pohjalle rakentui 1600-luvun Ranskassa Tarot.

Elämänpuun risteyskohdat ja niiden väliset kanavat ovat salaisuuksia ”arcanumeja”. Ne ovat alitajunnan kieltä puhuvia symboleita ja Tarot-kortit toimivat tulkkina tähän maailmaan.

Kurssi sisältää 6 osaa. 1 osa on ILMAINEN. Käytyäsi 1 osan voit päättää haluatko jatkaa Tarot Paratiisin Puut verkkokurssin opiskelua loppu osien parissa 98€ / 117€.

Tutustu lisää ja tilaa