ALOITA KURSSI ILMAISEKSI

Astrologian Peruskurssi

Verkkokurssi koostuu Astrologian perus- ja jatkokurssien livetallenteista, minivideoista, livewebinaareista ja kirjallisesta livekursseilla käytetystä kurssimateriaalista.

Astrologia verkkokurssi lähtee liikkeelle astrologian perusteista ja etenee aina planeettojen välisiin aspekteihin ja aikaa tutkiviin transiitteihin eli planeettaohituksiin saakka.

Kurssi sisältää 2 osaa. 1 osa on ILMAINEN. Käytyäsi 1 osan voit päättää haluatko jatkaa astrologian opiskelua syventävän 2 osan parissa 59€.

Tutustu lisää ja tilaa
ILMAINEN KOKEILU

Astrologian verkkokurssi osa 1

Astrologinen syntymäkartta

Jokaiselle meistä muodostuu syntymämme hetkellä ns. kartta, joka on kuin pysäytetty kuva aurinkokuntamme planeettojen sijainneista ja keskinäisistä suhteista juuri tuolla kyseisellä hetkellä (on siellä muutakin kuin planeetat).

Tämä kartta sisältää hurjasti informaatiota luonteestamme, vahvuuksistamme ja haasteistamme. Eli astrologia onkin paljon paljon enemmän kuin vain yksi tekijä, ja tätä monipuolisuutta tutkin kertoessani tulkinnoissani Sinusta Sinulle.

Astrologinen syntymäkartta on loputtomien mahdollisuuksien aarreaitta, josta riittää ammennettavaa lapsuudesta aina elämän viimeisille metreille saakka. Kurssin 1. osa opettaa sinut piirtämään astrologisen karttasi.

Tervetuloa kurssin ensimmäiseen osioon veloituksetta.

Aloita ILMAINEN kokeilu tästä
59€

Astrologian verkkokurssi osa 2

Tervetuloa kurssin toiseen osioon!

Jos olet jo suorittanut kurssin ensimmäisen osion, olet valmis siirtymään jatko-osaan.

Oman kartan laadittuasi olet valmis aloittamaan tositoimet varsinaisten kurssivideoiden avulla.

Verkkokurssiin sisältyy live-zoomien muodossa tapahtuva perehdyttäminen astrologian perusteisiin noin kahden viikon välein. Zoom-videot jäävät kurssisivulle myöhemmin mukaan tulevien kurssilaisten katsottaviksi.

Tilaa kurssin seuraava osa tästä
ILMAINEN KOKEILU

Elämänpuun salaisuudet 1: Lantit

Henkinen alkemia sisältää neljä vaihetta, jotka vastaavat Tarotin neljää eri maailmaa. Maaelementin Lantit ovat aina valmistavia, kehittäviä viestejä. Ne kehottavat aina löytämään oman lahjakkuutesi todellisen voiman…

Ensimmäinen kurssi valmistaa Sinussa edellytyksiä ymmärtää omia mahdollisuuksiasi ja opettaa Sinulle Elämänpuun ensimmäiset salaisuudet:

Mitkä ovat elämäsi neljä maailmaa, mitä ne tarkoittavat, miten kasvu valoon tapahtuu.

Aloita ILMAINEN kokeilu tästä
10€

Elämänpuun salaisuudet 2: Maljat

Maljat täyttyvät valolla, kirkkaat vedet ovat ylitsevuotavia… Maljat kuvaavat valaistumista, täyttymistä henkisen maailman valolla ja rakkaudella. Tämä valo ja rakkaus vaatii kuitenkin omien tunteiden ymmärtämistä…

Opimme, että kaikilla maailmoilla on omat Elämänpuunsa. Opimme, että koko Elämänpuu on valtava kuva tasapainosta.

Tutustumme Elämänpuun takaa kuultavaan Tiedon puuhun, chakroihimme, kolmesti kirkastettaviin…

Tilaa kurssin seuraava osa tästä
10€

Elämänpuun salaisuudet 3: Miekat

Kun sisäiset vetemme ovat kirkastuneet, ei maailmamme muoto ole enää omamme. Miekat kuvaavat tiedostamista, uudelleen muotoilua, päätöksiä. Maailma jossa kirkkaat sisäiset vetemme virtaavat, tarvitsee puhdistuksen…

”Kolminkertaisen ristin” merkitys: se paljastaa ”salaiset arcanumit”, me opimme tiedostamisen ja ymmärryksen tasapainomysteerit.

Nämä hermeettisen filosofian avaimet ohjaavat parempia valintojamme, elämämme siivoamista…

Tilaa kurssin seuraava osa tästä
10€

Elämänpuun salaisuudet 4: Sauvat

Sauvojen maailmassa yhdymme kosmoksen tahtoon. Meidän ”moraalinen mielikuvituksemme” herää ja alamme ymmärtää kokonaisuutta välittömän tiedon kautta. Alamme tehdä oikeita asioita, oikeilla motiiveilla…

Millä tavalla kaikki Tarotin arkkityyppiset symbolit yhdistyvät astrologisiin voimiin, kosmoksen laatuihin? Millainen kuva Minä olen kosmoksesta?

Ymmärrän: ”Hermeettinen polku” on loputtoman oppimisen tie, tie vapauteen…

Tilaa kurssin seuraava osa tästä
16€

Elämänpuun salaisuudet 5: Hovikortit

Hovikortit esittelevät, miten Elämänpuun takaa kuultavan Tiedon puun avulla löydetyt salatut arcanumit liittyvät hovikortteihin, tasapainon ja saavutetun voiman arkkityyppeihin.

Elämänpuu on pohjimmiltaan moninkertainen vaaka, joka kuvaa erilaisten tasapainoisten tilojen tavoittelua ja saavuttamista.

Tilaa kurssin seuraava osa tästä
32€

Elämänpuun salaisuudet 6: Suuri Arcana

Suuri Arcana on täynnä elämää. Se on liikettä, yhdistymistä, verkosto. Suuri Arcana on Pienen Arcanan salaisuudet yhdistävien kanavien verkko, se missä Elämänpuu saa Elämän. Jos Pieni Arcana ei avaudu, jos se jää abstraktiksi, Suuri Arcana rakentaa arvoituksesta elävän, yhtä syvän ja loputtoman kuin elämä itse. Suuri Arcana on Ihmiskunnan Suuri Tarina, Suuri Työ. Sinä olet osa sitä.

Jokainen Suuri Salaisuus vie Sinut elämäsi suurien kysymysten äärelle. Jokainen niistä on kuin uni tai taru, joka herättää Sinussa elävän arkkityypin, myyttisen sankarin. Jokainen tällainen tarina on osa ihmiskunnan tarinaa, poistumista alkuperäisestä paratiisillisesta olotilasta ja paluuta henkisen maailman luojaksi, vapaana henkisenä olentona.

Tilaa kurssin seuraava osa tästä
59€

Karma-astrologian alkeet

Tutustu lisää ja tilaa
ALOITA KURSSI ILMAISEKSI

Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut

Tarot on työkalu elämänhallintaan, kasvuun, syvyyteen ja ymmärrykseen. Hermeettinen filosofia jäsentyy kuvalliseen muotoon Kabbalan elämänpuussa. Tämän muodon pohjalle rakentui 1600-luvun Ranskassa Tarot.

Elämänpuun risteyskohdat ja niiden väliset kanavat ovat salaisuuksia ”arcanumeja”. Ne ovat alitajunnan kieltä puhuvia symboleita ja Tarot-kortit toimivat tulkkina tähän maailmaan.

Kurssi sisältää 6 osaa. 1 osa on ILMAINEN. Käytyäsi 1 osan voit päättää haluatko jatkaa Tarot Paratiisin Puut verkkokurssin opiskelua loppu osien parissa 62€ / 78€.

Tutustu lisää ja tilaa